Lions Clubs Internationals hundraårsfirande - 170M människor hjälpta
Hoppa till huvudinnehållet
Lions 100 Lions 100
Hoppa till sidfot

Program

Program

section

Hundraårsjubileets hjälputmaning

I nästan 100 år har lionmedlemmar förändrat livet på hemorten och runtom i världen. För att fira vårt hundraårsjubileum år 2017 utmanas alla lionmedlemmar att hjälpa 100 miljoner människor. Du inbjuds att delta i firandet genom att hjälpa oss nå vårt mål. Klubben kan få ett speciellt erkännande för hundraårsjubileet genom att anordna ett serviceprojekt som hjälper ungdomar, syn, hungersnöd, miljö eller diabetes. Missa inte chansen att delta i detta historiska evenemang — börja planera ert nästa evenemang för Hundraårsjubileets hjälputmaning redan idag!

Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser

Våra Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser ger alla medlemmar och klubbar möjlighet att få speciella utmärkelser i begränsad utgåva för att bjuda in nya medlemmar och hjälpa till att starta nya klubbar.

Hundraårsjubileets bestående samhällsprojekt

Skapa band med hemorten och bygg något bestående för Lions genom att planera ett Hundraårsjubileets bestående samhällsprojekt under vårt firande. Bestående projekt är synliga gåvor till ert samhälle som demonstrerar vårt hundraårsjubileum och som kommer att finnas kvar under lång tid.

Hundraårsjubileets anslagsprogram

Lions Clubs International ger anslag till multipel- och enkeldistrikt för att utöka lokala jubileumsplaner i firande.

section

Hoppa till toppen