Lions Clubs Internationals hundraårsfirande - 248M människor hjälpta
Hoppa till huvudinnehållet
Lions 100 Lions 100
Hoppa till sidfot

Program

Program

section

Hundraårsjubileets hjälputmaning

I drygt 100 år har Lions förändrat livet på hemorten och runtom i världen. För att fira vårt hundraårsjubileum år 2017 utmanas alla medlemmar att hjälpa 100 miljoner människor. Du inbjuds att delta i firandet genom att hjälpa oss att nå vårt mål. Din klubb kan tilldelas särskild erkänsla under hundraårsjubileet, genom att anordna ett serviceprojekt till nytta för ungdomar, syn, hungersnöd eller miljön. Missa inte chansen att delta i detta historiska evenemang, så börja planera ert nästa evenemang för hundraårsjubileets hjälputmaning redan idag!

Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser

Hundraårsjubileets medlemsutmärkelser ger alla medlemmar och klubbar möjlighet att erhålla speciella utmärkelser i begränsad upplaga när de bjuder in nya medlemmar och hjälper till att bilda nya klubbar.

Hundraårsjubileets bestående projekt

Skapa band med hemorten och bygg något bestående, genom att planera ett hundraårsjubileets bestående projekt under vårt firande. Bestående projekt är synliga gåvor till ert samhälle som visar vårt hundraårsjubileum och som kommer att finnas kvar under lång tid.

Hundraårsjubileets anslagsprogram

Lions Clubs International tillhandahåller anslag till multipeldistrikt och enkeldistrikt, för att utöka lokala jubileumsplaner och firande.

section

Hoppa till toppen