Lions Clubs Internationals hundraårsfirande - 170M människor hjälpta
Hoppa till huvudinnehållet
Lions 100 Lions 100
Hoppa till sidfot

Delta i hundraårsjubileets hjälputmaning!

Delta i hundraårsjubileets hjälputmaning!

section

Hundraårsjubileets hjälputmaning

Ladda ner och sprid!

I nästan 100 år har lionmedlemmar hängivet hjälpt sina samhällen och bidragit till utveckling och välfärd för miljoner människor runtom i världen. För att fira vårt 100-årsjubileum ber vi våra medlemmar hjälpa oss nå målet för Hundraårsjubileets hjälputmaning att tjäna mer än 100 miljoner människor till juni 2018.

Din klubb kan göra en insats på hemorten och bidra till målet genom att delta i de fyra kampanjkategorierna för Hundraårsjubileets hjälputmaning. Ni bestämmer när ni vill genomföra hjälpprojekt och vilka projekt som passar er klubb och hemorten.

Engagera ungdomarEngagera ungdomar
Stöd ungdomar på er hemort eller inspirera nästa generation av frivilliga genom att bjuda in leomedlemmar och andra lokala ungdomar att hjälpa er med ett projekt.

Syn till allaSyn till alla
Förhindra framtida fall av onödig blindhet genom synundersökningar och utbildningsinsatser. Ge synens gåva genom projekt som hjälper blinda eller synskadade.

Lindra hungersnödLindra hungersnöd
Förbättra tillgången till nyttig mat för utsatta människor på er hemort.

Skydda vår miljöSkydda vår miljö
Värna om och förbättra miljön så att hemorten blir en bättre plats att leva på för alla.

Lions Clubs International är till för att hjälpa er komma igång och hålla uppe motivationen i klubben. Besök sidan Hundraårsjubileets hjälputmaning i hundraårsjubileets verktygslåda för resurser.

Få erkännande

som erkännande och uppskattning för era insatser

  • Vi kommer att nämna er klubb på Hundraårsjubileets hjälpräknare när ni rapporterar godkända projekt för Hundraårsjubileets hjälputmaning via MyLCI:s serviceaktivitetsrapport.
  • Klubben får ett tygmärke för varje år ni rapporterat att ni deltagit.
  • Distriktet får ett tygmärke per år baserat på klubbarnas deltagande.
  • Lions kan ge erkännande till framstående leoklubbar för deras stöd för Hundraårsjubileets hjälputmaning med ett särskilt Jubileumsdiplom till leoklubbar.

FRÅGOR?

section

Hoppa till toppen