Lions Clubs Internationals hundraårsfirande - 193M människor hjälpta
Hoppa till huvudinnehållet
Lions 100 Lions 100
Hoppa till sidfot

Lions jubileumsmynt som minne

Lions jubileumsmynt som minne

section

Äkta silverFör att fira 100 år med humanitära hjälpinsatser samarbetade Lions Clubs International med United States Mint för att tillverka ett vackert silverdollarmynt i begränsad upplaga. Tiden för att köpa detta vackra jubileumsmynt börjar rinna ut. Programmet avslutas i december 2017. Köp ett mynt i dag från Lions Club Supplies eller United States Mint.

Myntet visar Lions grundare Melvin Jones och Lions logotyp på framsidan och en lejonfamilj framför en jordglob på baksidan. Alla mynt ligger i ett eget etui och ett äkthetsintyg medföljer.

Dessa samlarmynt är ett utmärkt sätt att visa klubbens medlemmar uppskattning för fina hjälpinsatser. De är även utmärkta gåvor till släkt och vänner.

Stöd LCIF med ert köp

Om du köper ett mynt hjälper du till att stödja Lions Clubs International Foundation (LCIF) och dess livsförändrande arbete. För varje mynt som säljs är det bestämt att USD 10 går till LCIF. Detta representerar en möjlighet att få in USD 4 miljoner för att förbättra livet för behövande genom LCIF:s initiativ runt om i världen.

Tillgången är begränsad

Minnesmynten kommer bara att säljas under kalenderåret 2017. De kommer att kunna köpas från LCI:s Club Supplies och United States Mint.

För mer information

Visa sidan Vanliga frågor för mer information om Lions minnesmynt.

Ladda ner JubileumsmyntsbroschyrenPowerPoint-presentation samt videor om jubileumsmyntet och fem fakta och dela spänningen av att äga det här vackra minnet med andra lionmedlemmar!

section

Hoppa till toppen